Jon Filpo 2012.07.24. 16:05
Kanton Appenzell
5 komment
A bejegyzés trackback címe:
https://szvisszmed.blog.hu/api/trackback/id/tr664675339
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
mistér 2012.07.24. 16:42:46
Az appenzellerkäse nagyon fincsi és nagyon (jó) büdös, a hegyi népek nagy kedvencének, a käsespätzle-nek az egyik alapja. Egyébként javaslom, néha szoktunk csinálni és nagyon jó ízű és laktató!
A pórázasdi meg nem vicc, egyszer a ködös Albionban jártamban futottam bele egy ilyen csudába, először el se hittem, de íme a bizonyíték: picasaweb.google.com/lh/photo/M3U8WP8edYkKH-EcwNlHVdMTjNZETYmyPJy0liipFm0?feat=directlink
A pórázasdi meg nem vicc, egyszer a ködös Albionban jártamban futottam bele egy ilyen csudába, először el se hittem, de íme a bizonyíték: picasaweb.google.com/lh/photo/M3U8WP8edYkKH-EcwNlHVdMTjNZETYmyPJy0liipFm0?feat=directlink
Nynfus Corporation 2012.07.25. 08:58:12
Igazi ékszerdoboz! A gurtnin vezetett gyermekekről csak annyit hogy én a Budagyöngyénél láttam egy élelmes nagypapát amint egy bugyigumiból készített (nyilván a nagyi munkája) hasonló szerkezet segítségével terelte kedvenc unokáját. Tudnak valamit ezek a mérnökemberek kérem!
Jon Filpo 2012.07.25. 11:54:17
Hát te meg honnan tudsz az appenzellerkäse létezéséről? Az élet csupa meglepetés:)
háztartási marslakó 2012.07.26. 11:22:39
Ez sör? Elsõre ásványvíznek néztem... :)
mistér 2012.07.28. 21:02:47
Ha legközelebb hazajössz és lesz időd, eszünk egy jó emberes adagot, egy kupa sör mellett! :)
