Jon Filpo 2012.07.24. 16:05

Kanton Appenzell

20120724_Appenzell.jpg

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szvisszmed.blog.hu/api/trackback/id/tr854675339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mistér 2012.07.24. 16:42:46

Az appenzellerkäse nagyon fincsi és nagyon (jó) büdös, a hegyi népek nagy kedvencének, a käsespätzle-nek az egyik alapja. Egyébként javaslom, néha szoktunk csinálni és nagyon jó ízű és laktató!

A pórázasdi meg nem vicc, egyszer a ködös Albionban jártamban futottam bele egy ilyen csudába, először el se hittem, de íme a bizonyíték: picasaweb.google.com/lh/photo/M3U8WP8edYkKH-EcwNlHVdMTjNZETYmyPJy0liipFm0?feat=directlink

Nynfus Corporation 2012.07.25. 08:58:12

Igazi ékszerdoboz! A gurtnin vezetett gyermekekről csak annyit hogy én a Budagyöngyénél láttam egy élelmes nagypapát amint egy bugyigumiból készített (nyilván a nagyi munkája) hasonló szerkezet segítségével terelte kedvenc unokáját. Tudnak valamit ezek a mérnökemberek kérem!

Jon Filpo 2012.07.25. 11:54:17

Hát te meg honnan tudsz az appenzellerkäse létezéséről? Az élet csupa meglepetés:)

háztartási marslakó 2012.07.26. 11:22:39

Ez sör? Elsõre ásványvíznek néztem... :)

mistér 2012.07.28. 21:02:47

Ha legközelebb hazajössz és lesz időd, eszünk egy jó emberes adagot, egy kupa sör mellett! :)
süti beállítások módosítása